Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

Roc D'Azur 2008

De broertjes CARA schitteren aan de Franse Azurenkust !

In de Kids Roc, een chronorace over 8 kilometer en 264 deelnemers, wist Boris CARA in 16:02 te finishen, net achter Denis FUMAROLA. Met deze tijd pakt Boris het zilver in de Roc D’Azur. In diezelfde reeks vinden we ook nog Belgisch kampioen Augustin BRUYR (Blanc-Gilets) terug op een mooie zestiende plaats, gevolgd door Nicolas DANIELS (Superbikers). Een andere genomineerde voor de Granny Awards, Florian TRIGO (Superbikers) klokte net na Augustin af op een achttiende plek.
Eerder op de dag won broer Remi CARA de tijdrit bij de pupillen waar 278 renners aan de start stonden. Arthur BAUDE, een vaste waarde in de Kids Trophy O2Bikers, kwam als tweede binnen. Twee Belgische youngsters op het podium in het Zuiden van Frankrijk ! Met drie renners in de top drie was het feesten geblazen in het kamp van Windose Houffalize !Bij de twaalfjarigen moest Belgisch kampioen Scott SEYKENS (Blanc-Gilets) tevreden zijn met een knappe vijfde plaats, gevolgd op zes door Quentin DEBY uit Blegny.

Ook de andere Belgische kids zetten mooie resultaten neer in de top vijftig van de rangschikking. Het bewijst nogmaals dat er goed werk wordt verricht door de MTB-jeugdcoaches. Maar dat hadden we afgelopen zomer al gezien in de TFJV.

Alle informatie over de ROC D'AZUR is te vinden op http://www.rocazur.com/