Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

MTB KIDS CHALLENGE 2010

De succesvolle MTB KIDS CHALLENGE van WBV gaat in 2010 op de ingeslagen weg verder met een keuze uit VIJFTIEN wedstrijden !

Volgend jaar staan heel wat nieuwe locaties op het programma. De challenge wordt heel vroeg afgetrapt op 28 februari in Hamme, een organisatie van de WaaslandMTBschool. Begin maart mag BMX 2000 Dessel de tweede manche organiseren op en rond het Joël Smets BMX Circuit. De kids mogen ook aantreden op de omlopen van de UCI wedstrijden in Antwerpen en Kester. Vooral de kesterheide in Gooik is een omloop waar iedereen naar uitkijkt. Eind mei zakt de kidskaravaan af naar het bosrijke parcours in Moerbeke. Ook Averbode staat terug op de kalender. Aan de wedstrijd in Paal houdt iedereen heel goede herinneringen over. Ook Eksel en Kessel ontbreken niet. Midden augustus een nieuwe omloop in Ravels. En om af te sluiten een mooi vierluik met zware wedstrijden in Geraardsbergen, Langdorp, Moerzeke en finale in Winterslag.


Opvallend: geen wedstrijden in de provincie West-Vlaanderen ! De drie provinciale kampioenschappen blijven behouden: Oost-Vlaanderen (Moerbeke), Limburg (Eksel) en Vlaams-Brabant (Langdorp). Met een aantal wedstrijden in de provincie Antwerpen is het jammer dat de provinciale afdeling Antwerpen GEEN PK voor de aspiranten op het programma wil plaatsen ...

Kalender MTB KIDS CHALLENGE 2010:

28 februari - HAMME
7 maart - DESSEL
27 maart - BAMBRUGGE
8 mei - ANTWERPEN
12 mei - KESTER
29 mei - MOERBEKE-WAAS (PK OVL)
19 juni - AVERBODE
26 juni - PAAL
31 juli - EKSEL (PK LIMBURG)
7 augustus - KESSEL
14 augustus - RAVELS
21 augustus - GERAARDSBERGEN
28 augustus - LANGDORP (PK VLAAMS-BRABANT)
12 september - MOERZEKE-KASTEL
25 september - WINTERSLAG (FINALE)