Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

MTB KIDS BLOG verhuist op 1 mei !

MTB KIDS BLOG zit in een nieuw kleedje, en verandert een beetje van naam.  Want na twee jaar zijn we een vaste en blijkbaar onmisbare waarde geworden bij de kids, ouders en sympathisanten.

Er werd een nieuwe domeinnaam gekozen en daarom verdwijnt het woordje ‘BLOG’ uit de naam. Het is meteen een nieuwe belangrijke stap in de verdere uitbouw van het initiatief dat in 2008 het levenslicht zag. 

Het team van onze kersverse partner NODRUGS tekende voor een gloednieuwe ‘coole’ stijl op maat van de kids. NODRUGS ontwikkelde een nieuwe website om de kids een volwaardig platform te bieden.

De nadruk blijft liggen op verslagen en foto’s van alle jeugdwedstrijden (van 7 tot 14 jaar) in België. Maar vanaf nu kan je bij MTBkids.be terecht voor alles over mountainbike en kids !

Vanaf zaterdag 1 mei verschijnen de artikels, kalenders en weetjes van deze blog op www.mtbkids.be

De website wordt de komende maanden nog uitgebreid met een paar nieuwe rubrieken en initiatieven. Niet toevallig komt de release van de eerste versie op zaterdag online: het weekend van de Wereldbeker in Houffalize !

Kom langs op de stand van NODRUGS in het rennersdorp voor een eerste kennismaking met MTBkids.be.  Tot in Houffalize ! 

Sportieve groeten,

MTBkids.be TEAM


De oudere artikels blijven nog een tijdje bewaard als archief op deze blog. Ook op de nieuwe site zal je de oudere verslagen nog kunnen terugvinden.


Met een eenvoudige klik op 'favorieten' kan u de nieuwe website instellen als favoriete pagina. Zo hoeft u niets te missen van het nieuws van van de kids en het mountainbike.