Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

MORE THAN BIKING

In samenspraak met MTB KIDS BLOG wil More Than Biking een nieuwe wind laten waaien op het vlak van MTB-trainingen en begeleiding van jongeren.

Daarom start M.T.B. in 2009 met de winterclinics. Het gaat om een proefproject waarbij in eerste instantie de Vlaamse ASPIRANTEN (12-13-14 jarigen) + eerstejaars NIEUWELINGEN (15 jaar) met een wedstrijdlicentie worden aangesproken.

Tijdens de maanden januari en februari 2009 worden er verschillende clinics ingericht om het rijtechnisch niveau van de jonge rijders omhoog te krikken, maar ook kennisvergroting omtrent o.a. rust, voeding en andere thema’s komen aan bod. Mede dankzij zorgvuldig uitgekozen vakspecialisten kan More Than Biking een degelijke begeleiding aanbieden.

Uit gesprekken met aspiranten, ouders en clubverantwoordelijken weten we dat er vraag is naar kwaliteitsvolle MTB-opleidingen in Vlaanderen. More Than Biking wil met het voorgesteld proefproject tegemoet komen aan de roep naar meer techniektrainingen voor de Vlaamse mountainbikers.

Peter- en meterschap

Niemand minder dan Roel PAULISSEN en Kristien NELEN hebben zich geëngageerd om het peter- en meterschap op zich te nemen. Beiden weten dat een goede begeleiding belangrijk is om de bestaande achterstand op de concurrentie te verkleinen.

We laten Roel PAULISSEN aan het woord: "Met More Than Biking is een project opgestart waar ik meer dan 100% achter sta . Techniektraining is een heel belangrijk deel van de mountainbike sport dat maar al te vaak verwaarloosd wordt in België (Vlaanderen). Ik wens de begeleiders en de toekomstige (top)renners veel succes met dit project"

Mediapartner

De Belgische website met Limburgse roots, www.mtbike.be, heeft zich geëngageerd als mediapartner voor More Than Biking. Regelmatig zullen nieuws en foto's van M.T.B. te lezen en te zien zijn op MTBike.be

Prijzen

Per clinic = 40€
Pakket van 3 clinics = 105€
Stageweekend Bohan = 175€

clinics + stageweekend Bohan = 260€

Weekend Bohan voor ouders of andere gezinsleden ZONDER deelname aan de clinics ter plaatse = 100€

OPGELET: beperkt aantal inschrijvingen via www.morethanbiking.be

Wees er dus snel bij om zeker te zijn van een plaatsje in dit nieuwe project !