Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

WAALSE JEUGDSELECTIE OP STAGE

De FCWB (Fédération Cycliste Wallonie-Bruxelles) organiseert voor een Waalse jeugdselectie van 6 tot 8 februari 2009 een MTB-stage in Loverval.

De selectie voor deze stage gebeurt op basis van de scouting tijdens het seizoen 2008. Het is belangrijk te weten dat de selectie nog niet definitief is. Zodra het seizoen in 2009 is gestart zullen nog andere renners in aanmerking kunnen komen.

Tijdens deze drie dagen durende stage zullen alle facetten van de opleiding worden aangepakt, onmisbaar voor de ontwikkeling van de renners. De gekwalificeerde opleiders staan garant voor de coaching van de jonge talenten.

Na de stage zullen nog een aantal trainingen gepland worden, rekening houdend met de kalender en de doelstellingen van de geselecteerde renners.

Volgende renners werden geselecteerd voor de stage in februari: Augustin Bruyr, Boris Cara, Nicolas Daniels, Christopher Deguelle, Arnaud Hoyaux, Geoffrey Hoyaux, Nikolaï Imbrechts, Elise Marchal, Florent Mottet, Julien Soussigne, Lucien Tournay, Florian Trigo.

Coach : Laurent SAUBLENS
Kiné : Anne-Sophie MARECHAL,
Mécano : Michel BAJOREK


Reportage van TV LUX: