Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

MTB KIDS CHALLENGE 2009: NIEUWE WEBSITE

Het is zover ... de nieuwe website voor de MTB KIDS CHALLENGE 2009 werd deze week boven de doopvont gehouden! En het was het wachten waard, want alle betrokkenen zijn het unaniem eens: op zo'n kalender en challenge zat Vlaanderen al lang te wachten ... benieuwd ? kijk dan vlug op www.mtbkidschallenge2009.be

Het mountainbiken bij de Vlaamse jeugd zit in de lift. Daar is iedereen het over eens. Maar een wedstrijdkalender in Vlaanderen ontbrak nog. Vorig jaar werd een voorzichtige stap gezet met de eerste jaargang. WBV zag dat het goed was en in 2009 wordt een grote stap gezet naar een volwaardige jeugdcompetitie in Vlaanderen.

WBV pakt in 2009 uit met een vernieuwde KIDS CHALLENGE: wedstrijdduur wordt verlengd; BK in Malmedy telt ook mee voor het eindklassement; wedstrijden in alle Vlaamse provincies; vaste kaderplaten met een vaste kleur per categorie; nieuwe sponsors; tweedaags finaleweekend; geschenk na iedere wedstrijd; flinke prijzenpot voor het eindklassement; uitreiking van de titel 'Kampioen van Vlaanderen' voor aspiranten (12-13-14 jaar); ...

"de eerste inschrijvingen zijn reeds binnen" vertelde ons een enthousiaste André Coppers, de bezieler van het hele project.

Wie interesse heeft kan vooraf op de website ONLINE inschrijven. Maar deelname kan uiteraard ook nog altijd op de dag van de wedstrijd gebeuren.