Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

PINKSTERWEEKEND met DRIE WEDSTRIJDEN !

Na een paar weekends zonder wedstrijden in de MTB KIDS CHALLENGE en de KIDS TROPHY kondigt het Pinksterweekend zich aan met maar liefst DRIE wedstrijden. Bovendien vallen twee wedstrijden op dezelfde dag ! Wij ontvingen hierover een paar reacties in onze mailbox.

Op zaterdag 30 mei slaat WBV zijn tenten op in Kortenaken voor een wedstrijd van de MTB KIDS CHALLENGE op de Kalenberg. Op hetzelfde moment staat het Waals Kampioenschap op een mooie omloop in Eupen op de kalender. Deze laatste wedstrijd komt ook in aanmerking voor de SUPER KIDS CHALLENGE en de KIDS MTB LOTTO CUP (VOR). Daags nadien wordt op zondag de zesde manche van de KIDS TROPHY O2BIKERS georganiseerd in La Reid.

De kids die de regels en de broodnodige rust willen respecteren worden nu gedwongen om een keuze te maken. Deze toestand werd ook al in het aprilnummer van het O2Bikers MTB-magazine aan de kaak gesteld.

Daarom een oproep aan de verschillende organisatoren en verantwoordelijken om in 2010 dergelijke "dubbelboekingen" te vermijden. Mits goede en tijdige afspraken in het najaar moet dit zeker mogelijk zijn. Het belang van de kids en het mountainbiken primeert !

Reacties en voorstellen zijn steeds welkom in onze mailbox.