Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

KIDS TROPHY - BURDINNE #7/2009

De zevende manche in Burdinne werd door iedereen op veel lof onthaald: super organisatie, medewerkers die instonden voor de veiligheid van de kids, prachtig afgebakend circuit. Ook hier waren er toch heel wat Vlaamse kids afgezakt tijdens de examenperiode. Voor de kids in Wallonië waren de examens al achter de rug.

MINIEMEN - tiende (10!) overwinning voor Remy MERTZ

Er is nu geen twijfel meer mogelijk: Remy MERTZ is momenteel de sterkste bij de miniemen. Maar heel wat andere renners komen in aanmerking voor de top vijf. Enkel Augustin BRUYR en Scott SEYKENS zijn vaste waarden op het podium. Jérémy DUBOIS werd vierde en Brecht BERGS was eerste Vlaming op een vijfde plaats, gevolgd door Mathieu DEHAEZE op zes. Kenneth COOMANS werd elfde. Bij de meisjes wederom geen verrassing: Clémence BAUDE blijft outstanding !



BENJAMINS - Jasper Knaeps en Lize Struyf winnen opnieuw


Jasper KNAEPS kon een onoverbrugbaar gewaande kloof dichtrijden op de Noor Andreas DALHAUG. Een knappe overwinning ! Niels DERVEAUX bevestigde opnieuw met een derde plaats. Arthur BAUDE werd vierde, gevolgd door Quentin DEBY. Vincent VAN DE PERRE en Ward JORIS werden zesde en zevende. En bij de meisjes blijft Lize STRUYFT de overwinningen als zoete broodjes verzamelen.

PUPILLEN - andermaal Jens Vertongen en Audrey Pirard

Jens VERTONGEN wint voor Louis DECOSTER en Laurenz REX. Pieter en Dries JANSSENS worden vier en vijf. Arne VRACHTEN moest vrede nemen met een zesde plaats, gevolgd door Brian DE GRAEVE. Thibault VUYLSTEKE werd achtste. En Audrey PIRARD is bezig aan een sterk seizoen en won voor Valérie DEMUYLDER en Catherine FRENAY.

POUSSINS - Benjamin BANTUELLE en Noémie KNOTT zijn de sterksten

Benjamin BANTUELLE wint opnieuw voor Arnaud DE LIE en Robbe STRUYF. Philippe GOERGEN wordt vierde en Loris BROUNS sloot de top vijf af. Noémie KNOTT was de beste voor Laurence VUYLSTEKE en Heloïse DEGIVES.