Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

CITY TEAM CHALLENGE - GENT Zuidpark


De City Team Challenge (CTC) is een MTB-race op een gesloten omloop in het stadscentrum met kunstmatige hindernissen. In 2009 is de CTC voor het eerst te gast in Gent. De aftrap van de CTC 2009 werd gegeven in Waregem, de thuisstad van de organisatoren. Er zijn ver gevorderde onderhandelingen voor races in Brussel, Sint-Niklaas, Amsterdam, Rotterdam, ... in 2010.

Op iedere CTC wordt gestart met een promorace voor de kids. Hierbij kunnen de jongste bikers ook proeven van een onvergetelijke ervaring om zich op zo'n omloop uit te leven. Dit onder begeleiding. Want laat het duidelijk zijn dat er hier niet over competitie wordt gesproken! Iedereen is dus welkom, zowel vergunninghouders als niet-vergunninghouders.

De kids fietsen gedurende 20 minuten.


We ontvingen de bevestiging van de organisatie dat aspiranten die op de dag van het evenement reeds 14 jaar zijn (geboortejaar 1995) mogen deelnemen aan de recreantenrace van 50 minuten.

Uit goede bron vernemen we dat de SAECO-youngsters Alexander Loquet en Jochen De Vocht als team aan de start komen in Gent bij de recreantenrace.

Programma: tweede manche op 20 september te Gent
Inschrijvingen via http://www.cityteamchallenge.be/