Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

WAASLANDMTBSCHOOL VAN START IN BELSELE

De WaaslandMTBschool, een initiatief van meervoudig wereldkampioen Patrick Meersschaert, ging op zondag 1 november in Belsele van start voor een derde jaargang !

Er kwamen meer dan 40 bikertjes naar Belsele. "We missen Patrick enorm, maar met zijn allen zijn we er in geslaagd om een nieuwe wintereditie op poten te zetten" vertelde coördinator Steven Baert ons. En Patrick mag inderdaad fier zijn op zijn team opleiders die met veel enthousiasme deze nieuwe editie hebben aangevat.


Het begon met een zeer plezante groepsfoto waar meteen de sfeer van de WaaslandMTBschool in de verf werd gezet. Nadien werd met de ganse groep, van klein tot groot, een half uur opgewarmd in een nabijgelegen bosje.
De Krissen (Hertsens en Henderieckx) mochten rekenen op de steun van Anja Geldhof en Alicia Franck voor de allerkleinsten. De oudsten werden in twee groepen gesplitst en de Krissen namen elk een groepje voor hun rekening voor een tochtje in de regio. Vooral het BMX-parcours in Waasmunster viel in de smaak van de kids.


Na afloop zagen we alleen maar glunderende gezichtjes bij de kids ! De meesten wilden al onmiddellijk weten wanneer de volgende training doorgaat. Iedereen dus tevreden huiswaarts !


Alle informatie op http://www.waaslandmtbschool.be/ of bij Steven BAERT 0494.439.886 en via mail steven.baert4@telenet.be

Foto's van Mathias op http://picasaweb.google.com/demathias/RIT1Belsele#

Foto's MTB KIDS BLOG: