Registreer uw emailadres om onze nieuwsberichten te ontvangen:

BK MALMEDY - JEUGDWEDSTRIJDEN

In de marge van het BK voor de aspiranten waren er ook nevenwedstrijden voor de jongste deelnemers van 8 tot 11 jaar.

Bij de 10-11 jarigen was Theo SCIUS (SC Velocipedi) andermaal de sterkste biker van het peloton. Jarne DRIESEN (Hageland Cycling Team) werd in de sprint geklopt door Theo en werd tweede. Een twintigtal seconden later kon Cedric BECK (Kon. Hoboken) beslag leggen op de derde plaats.

Bij de meisjes stond er weeral geen maat op Lize STRUYF (Kon. Hoboken) die Ophélie HOYAUX (Red Bikers) op een ronde reed. Emeline DETILLEUX (Super Bikers) werd derde.

Louis DECOSTER (Kon. Brugse) pakte meer dan een minuut voorsprong op zijn naaste achtervolger Dries JANSSENS (Super Bikers). Axel OLIVIER (Hageland Cycling Team) vervolledigde het podium. Maarten CLAUWAERT (Rijschool AH) uit Lochristi werd zesde en Jason DE GRAEVE (Afd. Oost-Vlaanderen) achtste.

Bij de meisjes won Laurence VUYLSTEKE (Lingier-Versluys) voor Valérie DEMUYLDER (RVCO Blanc Gilets).

Voor deze reeksen wordt er GEEN nationale titel uitgereikt en mogen de winnaars GEEN nationale driekleur dragen in de komende wedstrijden !